Tjänster

Reparationer

En reparation av en klocka kan ju innebära allt ifrån att man vill byta ett repigt glas till att något i verket är trasigt, eller att armbandet gått av. Oavsett vad så fixar jag det åt dig!

En sak man kan tänka på är att det vid vissa reparationer kan behövas att man även servar verket, t.ex. vid ett trasigt glas så kan små glasskärvor kommit in i verket) etc.

Kontakta mig för prisförslag

Service

En bra serviceintervall på ett armbandsur brukar oftast ligga på mellan 5-7år. Precis som du servar din bil så behöver självklart även din klocka regelbunden service.

Vid en komplett service så görs en fullständig rengöring av verk, länk och boett. Ny olja/fett appliceras. Klockans gång kontrolleras och justeras. Nya packningar & krona monteras, samt att klockan trycktestas.

Jag som Urmakare är autoriserad för de allra flesta kända varumärken och använder mig alltid av orignaldelar vid reparationer och service.

Jag lämnar ALLTID 24 månaders garanti vid komplett service!

Batteribyte & Trycktest

De flesta batteridrivna klockor brukar gå 1-2 år innan det är dags att byta batteriet. Jag använder mig av Energizer och Renata batterier som är två av marknadens bästa och säkraste batterier.

Har du en vattentät klocka så rekommenderar jag även att du trycktestar den i samband med batteribytet. Detta för att säkerställa att klockan håller utlovat täthet.

För att trycktesta klockor har jag en Witschi Proofmaster M